vasutas_zene_es_kepzomuveszeti_iskola
Kapcsolat

VASUTAS ZENE és KÉPZŐMŰVÉSZETI ISKOLA

1068. BUDAPEST

Városligeti fasor 46 - 48.

Tel.: +36 1 342 4128

Email: titkarsag@zeneiskola.t-online.hu

 

 

Operett gála bizonyítványosztással

A Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdiójának növendékei nagyszabású operett gála műsorral búcsúztatták a tanévet a Budapesti Operettszínház Kálmán Imre Teátrumában. A 2018 június 14-én megrendezett káprázatos előadást követően került sor az ünnepélyes bizonyítványosztásra, és évzáróra, melyen többek között jelen volt Lőrinczy György, a Budapesti Operettszínház főigazgatója, valamint a Vasutas Zeneiskola vezetői, tanárai és munkatársai.

Részletek
Godspell a Kálmán Imre Teátrumban

2018 június 10-én A Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Musical Stúdió gyakorlatos színész
(színházi és filmszínész) szakmairány vizsgaelőadását láthatta a szép számú közönség, a Budapesti Operettszínház Kálmán Imre Teátrumában. A lenyűgöző színházi környezetben, Stephen Schwartz - John Michael Tebelak - Gebora  György : Godspell című darabját adták elő a diákok Somogyi Szilárd osztályvezető tanár rendezésében.

Részletek
Felvételi a 2018/2019-es tanévre

VASUTAS ZENEISKOLA PESTI BROADWAY MUSICAL STÚDIÓJA felvételit hirdet: Operett és musical színész képzésére!. Jelentkezési határidő: 2018. május 25.  További információ: 06 1 342 4128-as telefonszámon, valamint a titkarsag@zeneiskola.t-online.hu címen.

Részletek

Támogatók

MÁV

Rail Cargo Hungaria

Emberi Erőforrások Minisztériuma

25 temi

Voke

Pestrolsped