vasutas_zene_es_kepzomuveszeti_iskola
Kapcsolat

VOKE VASUTAS ZENE és KÉPZŐMŰVÉSZETI ISKOLA

1068. Budapest

Városligeti fasor 46 - 48.,  II. emelet.

Tel.: +36 1 342 4128

Email: titkarsag@zeneiskola.t-online.hu

 

 

 

A Zeneiskola a 1068. Budapest, Városligeti fasor 46 - 48. alatt található BDSZ Székház II. emeletén működik. Gépjárművel való parkolás a székház parkolójában csak külön engedéllyel lehetséges.

Vizsgaelőadás a Raktárszínházban

2021 február 16-án 11.30 és 15.00 órakor a Budapesti Operettszínház Raktárszínháza adott otthont a VOKE Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdió III. évfolyamának vizsgaelőadása számára.  Diákjaink a "Szerelem himnusza" cínű művet adták elő Kékkovács Mara, Szendy Szilvi és Peller Károly rendezésében. A kuplékban és sanzonokban bővelkedő jeleneteket megtekintette Kiss-B. Atilla, a Budapesti Operettszínház  főigazgatója . valamint a Zeneiskola tanárai és munkatársai.

Részletek
A vágy villamosa a Raktárszínházban

2021 első színész mesterség vizsgájának adott otthont a Budapesti Operettszínház Raktárszínháza, január 18-án, 12.30 órakor,  Növendékeink Tenessee Williams : A vágy villamosa című darabját vitték színpadra, kiváló alakításokkal megszemélyesítve a karaktereket, A vizsgaelőadást színpadra állította Kékkovács Mara, Szendy Szilvi és Peller Károly. Az darabott megtekintette Kiss-B. Atilla, a Budapesti Operettszínház  főigazgatója, Pál Gábor a VOKE Vasutas Zeneiskola igazgatótanácsának elnöke, valamint a tanári kar tagjai, és a Zeneiskola vezetősége. A szerepekben Kelemen Fanni (Blanche), Rácz-Almási Vivien (Stella), Balázs Dávid (Stanley), Wéber Tamás (Mitch), és Szúcs Laura (ápolónő) játszottak.

Részletek
Vizsgaelőadás és bizonyítványosztás a KIT-ben

2020 szeptember 12-én, 15 órakor került sor a VOKE Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdió növendékeinek záróvizsgájára. A Budapesti Operettszínház Kálmán Imre Teátrumának csodálatos atmoszférájában adhatták elő tanulóink Vajda Anikó : Nem tudok élni nélküled című musicaljét. Az Apostol együttes slágereivel fűszerezett, Somogyi Szilárd által rendezett nagy sikerű darab után került sor az évzáró bizonyítványosztásra. Pál Gábor, az igazgatótanács elnöke, valamint a vizsgabizottság nevében Pálos Zsuzsa színművésznő tartott évértékelő beszédet, ezután kaphatták kézhez a diákok bizonyítványaikat.

Részletek

Támogatók

MÁV

Rail Cargo Hungaria

Emberi Erőforrások Minisztériuma

25 temi

KMMN

Voke

Pestrolsped