vasutas_zene_es_kepzomuveszeti_iskola
Médiaajánlat

Bemutatkozott: a Vasutas Zeneiskola megújuló Pesti Broadway Stúdiója a köztelevízió reggeli műsorában. Az intézményben folyó szakmai munkáról , annak eredményeiről és jövőjéről beszélgetett Somogyi Szilárd rendező, osztályvezető tanár, valamint Kató Anita, és Soós Máté Bátor első éves növendékek a szerkesztő-műsorvezetővel. A beszélgetés megtekinthető ezen a linken.

Musical-operett műsorok február 23.-án

A Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Musical Stúdiójának  egykori növendékei - Gőbölös Krisztina,  Moravszki Enikő, Kádár Szabolcs János, és Zádori Szilárd nagy sikerű musical-operett műsort adtak 11 órakor, a Törekvés Művelődési Központban, vasutas nyugdíjasoknak. A délelőtti fellépés  után a sikeres négyes este 19.15 órakor már a Keleti Pályaudvaron található, gyönyörű Baross Étteremben szórakoztatta a nagyérdeműt a Forgalmász Bálon.

Részletek
Nagy sikerű előadás a MÁV Karácsonyon

Az immár hagyományos Karácsonyi ünnepséggel zárult az esztendő a MÁV dolgozói és nemzetközi partnerszervezeteinek képviselői részére. A 2017 december 15.-én , a Budapesti Vasúttörténeti Parkban megtartott összejövetelen beszédet mondott és kitüntetéseket adott át Dávid Ilona elnök asszony és Dr. Homolya Róbert, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár. Ezt követően fellépett a Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdiójának két, egykori növendéke - Gőbölös Krisztina és Lajtai Kati - akik egy nagy sikerű duettet adtak elő a jelen lévő, mintegy 800 fős publikum előtt.

Részletek
Díjeső a Magyar Operett Napján

A Magyar Operett Napján, amelyet immár másfél évtizede ünnepel az Operettszínház, iskolánk tanára, egykori növendéke Vágó Zsuzsi nyerte el a Bársony Rózsi emlékgyűrűt! Díjához nagy szeretettel gratulálunk!!

Részletek

Támogatók

MÁV

Rail Cargo Hungaria

Emberi Erőforrások Minisztériuma

25 temi

Voke

Pestrolsped