Maison

GALÉRIA

VOKE VASUTAS ZENE és KÉPZŐMŰVÉSZETI ISKOLA rendezvényei képekben

NYÍLT ÓRA A ZENEISKOLÁBAN

2023 március 9-én,  második évfolyamos diákjaink nyílt órán mutathatták be megszerzett tudásukat a Zeneiskola tantermében. „Nyílt óráink tanárainknak lehetőséget adnak arra, hogy tanítványaik fejlődését – a színésszé válás folyamatában- több oldalról is követhessék, megismerhessék: táncban, énekben, színészi mesterségben, beszédben. Az ezt követő közös tanári konzultáció újabb inspirációt adhat a tehetségek kibontakoztatására, az eredményesebb tanári munkára.” – mutatott rá tagintézmény-vezetőnk, Fehérné Kovács Zsuzsanna.

Tovább

KARÁCSONY AZ OPERETTSZÍNHÁZBAN

2022 december 16-án, az Operettszínház Csillártermében került sor A Voke Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdió elsőéves növendékeinek Karácsony-köszöntő ünnepségére. Mint azt Pál Gábor, az igazgatótanács elnöke, valamint Szendi Szilvi és Somogyi Szilárd rendezők a műsor felvezetőjében elmondták, egy olyan ünnepi darabot állítottak össze, melynek alakításában az ifjú növendékek is tevékenyen részt vehettek. A meghitt, családias előadáson a tanulók számot adhattak kiváló ének és prózai tudásukról, melyet a jelen lévő publikum vastapssal jutalmazott.

Tovább

VIZSGAELŐADÁSON AZ ELSŐ ÉVFOLYAMUNK

2022 június 9-én, 15 órakor, a Budapesti Operettszínház Raktárszínházában tartották meg első éveseink komplex mestervizsgáját, ahol  tanulóink alapjeleneteket adtak elő  beszédre, majd énekre. Dénes Viktor rendező az előadás előtti bevezetőjében elmondta, hogy A két felvonásos vizsga alatt a növendékek egy-egy választott pop/tánc-dalt dolgoznak fel, mint drámai jelenetet, majd annak zenés változatát is bemutatják.  Tanári karunk és tanulóink hozzátartozói mellett.az előadást megtisztelte jelenlétével Kiss-B. Attila, a Budapesti Operettszínház  főigazgatója is.

Tovább

KIT 2022. június 7.

2022 június 7-én, 15 órakor  került sor a VOKE Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdió III. évfolyamának vizsgaelőadására. A Kálmán Imre Teátrum csodálatos környezetében, először a Szeparécska gombocska című darabot adták elő vizsgázóink, melyről a rendező Somogyi Szilárd bevezetőjében elmondta, hogy egy-egy adott témát megadva, a diákok kreativitását kihasználva öt novella született, melyekből a Zavaros Anna által írt mű került színpadra. A műsor második felében  John Kander-Fred Ebb : Cabaret című darabjából láthattak egyfajta musical keresztmetszetet az ide látogatók, ugyancsak Tassonyi Zsolt zenei vezető zongora kíséretével. Ezzel zárult a Pesti Broadway Musical Stúdió  színész I. (színházi és filmszínész ) vizsgaelőadása, és az eseményekkel teli évad is, mely zajos sikert aratott a jelenlévők körében.

Tovább

Édeskettes hármasban

A They’re playing our song musical keresztmetszete, A VOKE Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdió II. évfolyam  évzáró vizsgaelőadása keretében, a Budapesti Operettszínház Raktárszínházában, 2022 június 1-én.

Tovább

Salamon király : Énekek éneke

A Voke Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdió II. évfolyamának vers és próza, évzáró vizsgája. 2022.05.19., Budapesti Operettszínház Raktárszínháza.

Tovább

A mozdulatlanságtól a dalig

A Voke Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdió i. évfolyamának színészmesterség vizsgája. 2022.05.19., Budapesti Operettszínház Raktárszínháza.

Tovább

Harmadéves vizsga a Raktárszínházban

A Voke Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdió III. évfolyamának vizsgája. 2022.02.11., Budapesti Operettszínház Raktárszínháza.

Tovább

Vizsga a Csillárteremben

A Voke Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdió II. évfolyamának vizsgája. 2022.01.28., Budapesti Operettszínház, Csillárterem.

Tovább